Aba Város

menü
06 22 430 002

DEPÓNIA - tájékoztató!

2020-03-31 17:33

A rendkívüli időszakban is a megszokott rend szerint végezzük a hulladékszállítást. A vegyes települési hulladékot akkor is elszállítjuk, ha a későbbiekben a járvány miatt csökkenteni kell a kapacitásainkat. Viszont arra kérjük az ügyfeleinket, hogy lomtalanítást a veszélyhelyzet utánra kérjenek.

A tervek szerint mindaddig, míg erőforrásaink engedik, nem csökkentjük a hulladékszállítás műszaki tartalmát. Minden olyan gyűjtési tevékenység, melyeket a lakosok megszoktak, továbbra is működik. Ha a járvány miatt csökkennek az erőforrások, akkor a műszaki tartalom csökkentésére kényszerülünk, amit fokozatosan vezetünk be. A legfontosabb szolgáltatási elemet, a vegyes települési hulladékot azonban mindenképpen elszállítjuk, ami közegészségügyi szempontból elengedhetetlen.

Lomtalanítás időpontra hétfőtől (2020. március 30-tól) már nem lehet jelentkezni, csak a Húsvétig megrendelt lomtalanításokat végezzük. Az ezt követő már megrendelt időpontok átszervezésre, törlésre kerülnek. Arra kérünk mindenkit, hogy a lomtalanítását a veszélyhelyzet elmúlása utánra időzítse.

Fontos, hogy a most tavaszra tervezett székesfehérvári társasházi lomtalanítást későbbre halasztottuk.

Cégünk védi dolgozóit, idejében megtettünk minden olyan intézkedést, ami a munkavégzés mellett megtehető és szükséges. Legfontosabb, hogy a munkavállalókat igyekszünk minél nagyobb mértékben elkülöníteni. Szinte a nullára csökkentettük a külső kapcsolatainkat, ennek érdekében a személyes ügyfélszolgálat megszűnt. A Csalára történő, nem saját beszállításokat és a hulladékudvar üzemeltetését már felfüggesztettük.

A depóniás munkavállalókat védőeszközökkel, fertőtlenítővel láttuk el. Növeltük a személyes higiéniás lehetőségek elérhetőségét, melyre fokozottan felhívjuk a figyelmet. Minden eszközt bevetünk, hogy munkatársak egészségét megvédjük és a közszolgáltatás alapvető elemeit fenntartsuk.

https://www.deponia.hu/node/902